spechy logo
spechy logo
Yapay Zeka Destekli Çok Kanallı İletişim Platformu

Hakkımızda

Spechy işletmelerin müşterileri ile ilitişimini güçlendiren, tüm iletişim kanallarından gerek müşteri hizmetleri gerekse satış süreçlerini yönetebilecekleri yapay zeka destekli bir iletişim platformudur.
Spechy ile Telefon, Whatsapp, Email, Facebook, Instagram, Twitter, Görüntülü görüşme gibi onlarca kanalı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
Müşteri hizmetlerini yönetmenin yanında ister B2B ister B2C satış süreçlerinizi de başka bir sisteme gerek duymadan Spechy ile yönetebilirsiniz.

Müşterilerine En İyi Deneyimi Sunmak İsteyen İşletmeler Spechy Kullanıyor

Perakendeciler, Sigorta Şirketleri, Giyim ve Gıda şirketleri gibi müşteri odaklı kuruluşlar Spechy'nin en önemli müşterileri arasındadır. Bu kuruluşlar kendilerini mükemmel hizmet sağlamaya adamıştır ve kullanıcıları giderek daha fazla çevrimiçi iş yapmayı tercih etmektedir.

0 %
Average ROI
0 %
Guaranteed Results

Amacımız İşletmelerin Dijital Dünyada Müşterilerileri İle İletişimlerini Yeniden Keşfetmelerine Yardımcı Olmak

Müşteriler bir markayla en rahat oldukları yerden etkileşime geçebilmeli ve gerektiğinde diğer iletişim kanallarına sorunsuz bir şekilde geçebilmelidir.

Markaların, müşterinin bakış açısını anında anlayabilmesi ve tatmin edici bir deneyim sunabilmesi için müşterinin ekranını görebilmesi gerekiyor.

Spechy Pricing

Spechy'yi Daha İyi Tanımak İster misiniz?​

“Gönder” düğmesini seçerek, gizlilik politikamıza uyma ve çerez kullanımını kabul etme konusunda onayınızı belirtmiş olursunuz.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Spechy is an all-in-one omnichannel communication solution for contact centers, customer support teams and more.

Contacts

Istanbul / Turkey
omni@spechy.com

@2023 Spechy all rights reserved

Need Help?

Check Our Help Center

Scroll to Top